Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Nootdorp

Heeft u belangstelling voor verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nootdorp? Op deze pagina bieden we relevante info. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer vertellen we meer over de beschikbare soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Daarbij kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeentePijnacker-Nootdorp
PlaatsNootdorp
Postcode2631
Website gemeentewww.pijnacker-nootdorp.nl
maaltijden-aan-huis-nootdorp

Genieten van maaltijden aan huis?

Check interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Nootdorp?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een dagelijkse kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Gepaneerde varkensschnitzel en Verse worst in jus. In onderstaande tekst bekijk je verschillende groepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Ouderen / senioren: 75-plussers krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Met behulp van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen schiet er dan wel eens bij in. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Werk, school, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Nootdorp

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Nootdorp dan zijn er in feite drie opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over hoe groot het aanbod is, kosten, versheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans per 6 of 12 stuks op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. De oplossing indien u zelf niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-nootdorp

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna tref je een database met landelijke bedrijven voor tafeltje dekje in Nootdorp. Per bedrijf bieden we praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de kosten. Tik op de button van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hierna bekijk je een weergave van lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, cateraars, zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook organisaties in Rijnsaterwoude, Woubrugge en Aarlanderveen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDorpsstraat 172631 CRNootdorp
Keurslager OpstalAckershof 112641 DXPijnacker
BuurtzorgHet Baken 42641 JNPijnacker
De DorpstafelPrins Willem Alexanderhof 22635 JMDen Hoorn
Tante SansSytwinde 2162631 GXNootdorp
BuurtzorgMarshalllaan 22625 GZDelft
Klein WestlandDijkshoornseweg 212635 EJDen Hoorn
Keurslager van WindenVrijheidslaan 202625 RDDelft
Korpershoek SchipluidenWindrecht 10a2636 JASchipluiden
Keurslagerij het PleinParadeplein 232632 GGNootdorp
Schema met lokaal georiënteerde instanties van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Nootdorp bezorgen

Bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Verderop sommen we enkele voorbeelden op .

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Nootdorp. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Nootdorp in de regel aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Gepaneerde Alaska-koolvis of Push Up Meatballs.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 110 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 5 – 12 minuten op 550 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Nootdorp (reeds verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Nootdorp?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,80. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €6,45. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,55) en desserts (vanaf €0,95).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Nootdorp. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Daarnaast zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Pijnacker-Nootdorp?
Via de info op www.pijnacker-nootdorp.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.