Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Dinteloord

Op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Dinteloord? Via onze site vind je aanvullende details. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer leggen we alles uit over de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct voorzieningen vergelijken. Tenslotte kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteSteenbergen
PlaatsDinteloord
Postcode4671
Website gemeentewww.steenbergen.nl
maaltijden-aan-huis-dinteloord

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Bekijk de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Dinteloord?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Kip kerrie ananas met risotto & Varkensprocureur in jus. Hieronder lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De gerechten zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, gemalen, zoutarm, glutenvrij, en vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, sport en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Dinteloord

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Dinteloord dan heb je feitelijk 3 keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, budget, herkomst producten en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaal per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Erg handig in situatie waarbij u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-dinteloord

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder bekijk je een weergave van bekende leveranciers van tafeltje dekje in Dinteloord. Per instantie check je relevante zaken zoals het huidige assortiment en een prijsindicatie. Klik op de button van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van magnetronmaaltijden

In het schema hierna check je een weergave van regionale organisaties. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars, slagerijen, supermarkten. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in De Heen, Lepelstraat en Ossendrecht.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
SPAR MaaltijdserviceMarkt 33-344695 CGSt. Maartensdijk
De SchutseF.M. Boogaardweg 104697 GMSint Annaland
SVRZ – Ten AnkerPrins Clauslaan 14691 ZATholen
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Tafeltje-dek-je AllevoDokter Tazelaarstraat 14695 BPSt. Maartensdijk
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Tabel met lokale instellingen van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Dinteloord bezorgen

Bedrijven en kantoren hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Dinteloord. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Veel thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Dinteloord specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Denk aan Spaghettischotel bolognese of Rundvleesburger, bloemkool, gebakken krieltjes.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Je plaatst het gerecht ongeveer 25 – 40 minuten op 120 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Dinteloord (warm).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Dinteloord?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,80. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €5,75. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Dinteloord. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tenslotte zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Steenbergen?
Op www.steenbergen.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.