Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Tholen

Wilt u graag lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Tholen? Op deze pagina bekijk je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor wie het geschikt is. Ook bespreken we de huidige type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZeeland
GemeenteTholen
PlaatsTholen
Postcode4691
Website gemeentewww.tholen.nl
maaltijden-aan-huis-tholen

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Tholen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Gebakken rijst of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. In de box hieronder benoemen we voorbeelden van doelgroepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Senioren krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Met behulp van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Met gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: Werk, school, muziek en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Tholen

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Tholen dan heb je drie keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke vorm heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, kosten, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Meestal wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Een uitkomst indien u niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-tholen

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling bekende bezorgers van tafeltje dekje in Tholen. Per leverancier bekijk je praktische info zoals aanbod en de prijzen. Klik op de button van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van thuismaaltijden

Hieronder bekijk je een opsomming van regionale instellingen. Dat zijn bijv. supermarkten, cateraars, zorginstellingen, slagerijen, stichtingen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Bergen op Zoom, Steenbergen en Terneuzen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
GroenhuysenPostbus 15964700 BNRoosendaal
Keurslager van OevelenNispensestraat 64701 CWRoosendaal
De SchutseF.M. Boogaardweg 104697 GMSint Annaland
SVRZ – Ten AnkerPrins Clauslaan 14691 ZATholen
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
SPAR MaaltijdserviceMarkt 33-344695 CGSt. Maartensdijk
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
SPAR van WijnenMolenstraat 14698 BAOud Vossemeer
Tafeltje-dek-je AllevoDokter Tazelaarstraat 14695 BPSt. Maartensdijk
Overzicht met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Tholen bezorgen

Bedrijven en organiisaties bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren en fabrieken laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook veel zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met professionele leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Tholen. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Tholen in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Onder andere Slavink in jus met stamppot snijbonen en Traditionele Surinaamse roti.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 20 minuten op 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 tot 12 minuten op 500 – 650 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Tholen (warm).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Tholen?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,65. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,60) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Tholen. Onder andere cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Tholen?
Via de uitleg op www.tholen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Sint Philipsland
 • Poortvliet
 • Scherpenisse
 • Sint-Maartensdijk
 • Stavenisse
 • Sint-Annaland
 • Oud-Vossemeer