Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Wildervank

Op zoek naar leveranciers van verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wildervank? Via onze site bekijk je alles wat je moet weten. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens leggen we alles uit over de beschikbare type maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook organisaties vergelijken. Als laatste kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGroningen
GemeenteVeendam
PlaatsWildervank
Postcode9648
Website gemeentewww.veendam.nl
maaltijden-aan-huis-wildervank

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Wildervank?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Cordon bleu, spinazie à la crème, aardappelpuree & Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng. In de box hieronder tref je meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn zoutarm, gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: Werk, hobby’s en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Wildervank

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Wildervank dan zijn er 3 varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Vaak per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeker praktisch op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-wildervank

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna verstrekken we een opsomming van grote bezorgers van tafeltje dekje in Wildervank. Per instantie verstrekken we specificaties zoals aantal maaltijden en de tarieven. Klik op een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instanties van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder vind je een database met gemeentelijke instanties. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, slagerijen. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Tripscompagnie, Zuidbroek en Steendam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
TSN ThuiszorgSteenstraat 109646 BAVeendam
Oosterlengte MaaltijdserviceIndustrie-West 59665 PXOude Pekela
TSN ThuiszorgVincent van Goghlaan 49671 CKWinschoten
BuurtzorgMeidoornlaan 889663 EGNieuwe Pekela
BuurtzorgMeidoornlaan 29651 AXMeeden
Brasseries – Zorggroep GroningenBorgerspark 29642 LNVeendam
Oosterlengte – ClockstedePrunuslaan 29663 CWNieuwe Pekela
Tafeltje Dekje de Lange LeegteOostlaan 309642 PVVeendam
Keurslagerij HuizingFeiko Clockstraat 1109665 BGOude Pekela
BuurtzorgKeiweg 19661 TVAlteveer
Weergave met lokale bedrijven van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Wildervank bezorgen

Bedrijven en organiisaties bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentra (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak hebben ze een overeenkomst met professionele leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Wildervank. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan voorheen. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Wildervank specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. O.a. Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Schnitzel pepersaus.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 100 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 600 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Wildervank (reeds verwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Wildervank?
De kosten van de maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,65. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €6,00. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €1,25).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Wildervank. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Veendam?
Via de info op www.veendam.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.