Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Teuge

Wilt u graag (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Teuge? Via deze website bekijk je tips en adviezen. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij gaan we dieper in op de aanwezige type maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Als laatste kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteVoorst
PlaatsTeuge
Postcode7395
Website gemeentewww.voorst.nl
maaltijden-aan-huis-teuge

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Teuge?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n verse kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt denken aan maaltijden als: Pannenkoeken met spek & Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei. In de volgende paragraaf tref je allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: 75-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: Studeren, de sportschool en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Teuge

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Teuge dan heb je 3 alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, financiën, bewaaradviezen en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing op het moment dat u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-teuge

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In de volgende tabel verstrekken we een database met bekende leveranciers van tafeltje dekje in Teuge. Per bezorgservice tref je uitleg over het soort gerechten dat ze aanbieden en de tarieven. Klik op een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instanties van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een verzameling regionale leveranciers. Voorbeelden zijn zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars. Op dit portaal vind je ook organisaties in Voorst, Twello en Loenen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Cambio – Werkplein KeizerslandenKarel de Grotelaan 27415 DADeventer
Carinova MaaltijdserviceSt. Jozefplein 17415 EHDeventer
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Weergave met gemeentelijke organisaties van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Teuge bezorgen

Bedrijven en organiisaties hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop behandelen we diverse opties .

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter werken ze samen met bekende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Teuge. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kinderen kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Teuge normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijv. Kip-groenteschotel of Stamppot spinazie a la creme.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 35 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het ook in de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 12 minuten op 500 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Teuge (warm).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Teuge?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en dessert (vanaf €1,35).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Teuge. Het gaat hier om grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tenslotte onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Voorst?
Via de uitleg op www.voorst.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.