Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Twello

Wilt u graag lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Twello? Via deze website verstrekken we tips en adviezen. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer behandelen we ook de beschikbare maaltijdopties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Als laatste kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteVoorst
PlaatsTwello
Postcode7391
Website gemeentewww.voorst.nl
maaltijden-aan-huis-twello

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Twello?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een dagelijkse kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Denk dan aan gerechten als: Volkoren macaronischotel of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. In de box hieronder bekijk je allerlei soorten groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen in Nederland laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Via speciale seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze producten zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en vegetarisch, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, sport en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Twello

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Twello dan heb je drie opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, financiën, herkomst producten en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans elke week 1 keer bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Erg handig als u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-twello

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna tref je een verzameling landelijke bezorgers van tafeltje dekje in Twello. Per bedrijf tref je relevante zaken zoals assortiment en vanafprijs. Druk op de button van een leverancier om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder bekijk je een verzameling lokale instanties. Dit kunnen zijn stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten. Op deze site vind je ook adresgegevens van partijen in Klarenbeek, Wilp en Lieren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Cambio – Werkplein KeizerslandenKarel de Grotelaan 27415 DADeventer
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Schema met lokaal georiënteerde bezorgservices van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Twello bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgorganisaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met professionele keukens voor kant-en-klare maaltijden in Twello. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Twello normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Denk aan Rookworst met stamppot boerenkool en Gebonden rundvleessoep.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 100 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 5 – 12 minuten op 600 – 800 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Twello (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Twello?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,55. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,40) en nagerecht (vanaf €1,30).

Welk type leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Twello. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Voorst?
Op www.voorst.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.