Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Sellingen

Op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Sellingen? Hieronder tref je alle belangrijke aspecten. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor wie het geschikt is. Eveneens gaan we dieper in op de diverse maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGroningen
GemeenteWesterwolde
PlaatsSellingen
Postcode9551
Website gemeentewww.westerwolde.nl
maaltijden-aan-huis-sellingen

Maaltijden aan huis uitproberen?

Bekijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Sellingen?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n verse kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt bijv. denkena aan: Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie en Gepaneerde kipstukjes. In onderstaand blok beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor veel diëten en allergieën zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, en vetarm, koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, hobbies en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Sellingen

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Sellingen dan heb je feitelijk drie opties: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over assortiment, onkosten, smaak en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Een uitkomst in situatie waarbij het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-sellingen

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema verstrekken we een lijst met populaire aanbieders van tafeltje dekje in Sellingen. Per leverancier check je details als aantal maaltijden en een prijsindicatie. Tik op de button van een maaltijdservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een weergave van lokaal georiënteerde maaltijdservices. Denk dan aan zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Eesergroen, Bourtange en Ellertshaar.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
Keurslager SmitGorecht-Oost 299603 AAHoogezand
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
Weergave met lokaal georiënteerde leveranciers van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Sellingen bezorgen

Zakelijke instellingen kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Vaak werken ze samen met bekende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Sellingen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kids kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Sellingen normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Denk aan Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen en Spaghetti met broccoli.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Je plaatst het gerecht ongeveer 25 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Meestal verwarm je het in circa 5 tot 10 minuten op 500 – 650 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Sellingen (opgewarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Sellingen?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,80. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €5,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €1,25).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Sellingen. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Westerwolde?
Door middel van www.westerwolde.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.