Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Vlagtwedde

Zoekt u aanbieders van verse maaltijden aan huis voor ouderen in Vlagtwedde? Aan de hand van deze site tref je meer informatie. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens bespreken we de actuele maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Tenslotte kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGroningen
GemeenteWesterwolde
PlaatsVlagtwedde
Postcode9541
Website gemeentewww.westerwolde.nl
maaltijden-aan-huis-vlagtwedde

Genieten van maaltijden aan huis?

Check de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Vlagtwedde?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een dagelijkse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Witlofschotel met ham en kaas of Vegetarische roerbakstukjes. In het gedeelte hierna tref je allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De gerechten zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Met gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Werk, school, de fitness en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Vlagtwedde

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Vlagtwedde dan heb je feitelijk 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, tarieven, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Een uitkomst op het moment dat u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-vlagtwedde

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In het volgende schema vind je een lijst met landelijke aanbieders van tafeltje dekje in Vlagtwedde. Per bezorgservice check je details als aantal maaltijden en het tarief. Druk op de knop van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van thuismaaltijden

In het schema hieronder bieden we een database met gemeentelijke bedrijven. Bijvoorbeeld slagerijen, stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Ellertshaar, Eesergroen en Drouwen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
Keurslager SmitGorecht-Oost 299603 AAHoogezand
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
Overzicht met lokaal georiënteerde maaltijdservices van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Vlagtwedde bezorgen

Bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren en fabrieken bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Vlagtwedde. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een gezonde en voedzame maaltijd eten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Vlagtwedde specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd kent 3 aspecten. Als eerste hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Onder andere Nasi goreng, quorn, satésaus & Speklapjes met jus en preistamppot.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 25 minuten op 100 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 4 tot 8 minuten op 550 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Vlagtwedde (opgewarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Vlagtwedde?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,70. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €1,25).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Vlagtwedde. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Als laatste zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Westerwolde?
Op de website www.westerwolde.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Ook heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het spaarvermogen en actuele inkomen.