Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Westland

Wilt u zo snel mogelijk maaltijden aan huis voor ouderen in Westland? Op deze pagina lees je relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Tevens gaan we dieper in op de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Scroll dan eerst naar beneden naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteWestland
PlaatsWestland
Postcode2671
Website gemeentewww.gemeentewestland.nl
maaltijden-aan-huis-westland

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Westland?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een lekkere kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Denk dan aan gerechten als: Kabeljauw in kruidensaus en/of Kipschnitzel, worteltjes, gebakken aardappelen. In onderstaande tekst bekijk je diverse groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol groenten, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, de fitness en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Westland

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Westland dan heb je feitelijk drie keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, tarieven, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Doorgaans per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt als u geen beschikking heeft over een keuken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-westland

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema bieden we een verzameling grote leveranciers van tafeltje dekje in Westland. Per aanbieder verstrekken we relevante zaken zoals aantal maaltijden en vanafprijs. Kies een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van bezorgmaaltijden

Hierna check je een opsomming van kleinschalige bedrijven. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, supermarkten, cateraars. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Voorschoten, Rijswijk en Katwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
SPAR MaaltijdserviceBuitenhof 12681 JGMonster
Keurslager van der MaarelVoorstraat 532685 EJPoeldijk
BuurtzorgWaldeck Pyrmontstraat 42676 ARMaasdijk
Versmaaltijden.nlRembrandtstraat 1B2671 GCNaaldwijk
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
CareynSint Martinusstraat 3072671 GKNaaldwijk
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Keurslager van den BergMolenstraat 202681 BSMonster
Keurslagerij van LeeuwenRembrandtstraat 222671 GDNaaldwijk
Weergave met lokale bezorgservices van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Westland bezorgen

Bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met erkende keukens voor kant-en-klare maaltijden in Westland. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker verse maaltijden af. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Westland in de regel aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een reguliere ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Zoals Gehaktschijf met appelcompote en Daging rendang, Atjar tjampoer, Bami goreng.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 100 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 600 – 850 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Westland (warm).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Westland?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Westland. Het betreft grootschalige keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde hebben we nog de (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Westland?
Via de uitleg op www.gemeentewestland.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • s-Gravenzande
 • Poeldijk
 • Ter Heijde
 • Monster
 • De Lier
 • Maasdijk
 • Honselersdijk
 • Naaldwijk
 • Kwintsheul
 • Wateringen