Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Oostvoorne

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Oostvoorne? Middels onze site bieden we een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en wie er gebruik van kan maken. Ook bespreken we de diverse gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Daarbij kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Scroll dan eerst naar beneden naar de vragensectie (FAQ). Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
PlaatsOostvoorne
Postcode3233
Website gemeentewww.westvoorne.nl
maaltijden-aan-huis-oostvoorne

Maaltijden aan huis uitproberen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Oostvoorne?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n verse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Kip, worteltjes, aardappelpuree of Nekkarbonade, spruitjes, aardappelpuree. Hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Senioren kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zijn erg voedzaam, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, zoutarm, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. School, een drukke baan en sport/muziek hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Studeren, hobby’s en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er zitten lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Oostvoorne

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Oostvoorne dan heb je feitelijk 3 keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, prijs, smaak en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Erg handig indien het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-oostvoorne

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema check je een database met populaire bezorgers van tafeltje dekje in Oostvoorne. Per leverancier tref je uitleg over het huidige assortiment en vanafprijs. Tik op de button van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor magnetronmaaltijden

Hierna tref je een overzicht met regionale organisaties. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten, zorginstellingen, cateraars. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Heenvliet, Vierpolders en Zuidland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
Flavours to got Woud 353232 LNBrielle
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Tabel met plaatselijke bedrijven van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Oostvoorne bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorggroepen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met populaire aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Oostvoorne. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kids kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Oostvoorne zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je informatie over de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een gewone ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Tortellini gevuld met kaas en Stamppot andijvie.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 20 minuten op 100 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 tot 10 minuten op 500 – 650 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Oostvoorne (al voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Oostvoorne?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,50. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €6,45. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en desserts (vanaf €1,25).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Oostvoorne. Denk dan aan grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Westvoorne?
Op www.westvoorne.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.