Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Westvoorne

Heeft u belangstelling voor lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Westvoorne? Via onze site vind je aanvullende details. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Evenzeer gaan we dieper in op de aanwezige soorten maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Daarbij kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
PlaatsWestvoorne
Postcode3235
Website gemeentewww.westvoorne.nl
maaltijden-aan-huis-westvoorne

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Westvoorne?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Kip, sperziebonen, aardappelpuree & Kipvink in jus. In de volgende paragraaf vind je meerdere segmenten Nederlanders die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Senioren krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en natriumarm, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: School, werken, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Westvoorne

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Westvoorne dan zijn er drie alternatieven: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, financiën, versheid en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-westvoorne

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna vind je een verzameling bekende bedrijven voor tafeltje dekje in Westvoorne. Per leverancier bekijk je uitleg over assortiment en budget. Klik op een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van senioren maaltijden

In de tabel hierna check je een weergave van regionale organisaties. Denk dan aan slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Nissewaard, Brielle en Maassluis.

LeverancierAdresPostcodePlaats
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
Database met kleinschalige bedrijven van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Westvoorne bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal is dit contractueel geregeld met populaire leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Westvoorne. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Westvoorne specifiek aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket vind je de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijv. Runderhachee, witte rijst, bloemkool & Rundvlees in basilicumsaus.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 750 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Westvoorne (verwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Westvoorne?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel divers. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,60. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,65) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,90).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Westvoorne. We hebben het dan over speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tenslotte zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Westvoorne?
Via www.westvoorne.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rockanje
 • Tinte
 • Oostvoorne