Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Rockanje

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rockanje? Via deze website tref je alle belangrijke aspecten. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook vertellen we meer over de aanwezige soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
PlaatsRockanje
Postcode3235
Website gemeentewww.westvoorne.nl
maaltijden-aan-huis-rockanje

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Rockanje?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smakelijke kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Gekruide speklap en Roerei met spinazie à la crème. In onderstaande tekst tref je verschillende groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Door gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Werk, school, de fitness en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Rockanje

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Rockanje dan zijn er 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt op het moment dat het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-rockanje

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema doorzoek je eenvoudig een verzameling landelijke keukens voor tafeltje dekje in Rockanje. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het actuele aanbod en de prijzen. Druk op de knop van een maaltijdvoorziening voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van opwarmmaaltijden

In het schema hierna check je een lijst met regionale leveranciers. Onder andere zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op dit platform vind je ook aanbieders in Vierpolders, Tinte en Heenvliet.

LeverancierAdresPostcodePlaats
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
Schema met lokale leveranciers van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Rockanje bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Verderop behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Rockanje. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan voorheen. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Rockanje in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste een ruime portie groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Onder andere Kipfilet, appelcompote, gekookte aardappelen & Aardappelpannenkoeken.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer een half uur op 100 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 500 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Rockanje (al voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Rockanje?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,55. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €1,10).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Rockanje. Onder andere speciaal ingerichte keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Westvoorne?
Via www.westvoorne.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.