Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Notter

Zoekt u aanbieders van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Notter? Hieronder vind je tips en adviezen. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook behandelen we ook de beschikbare gerechten opties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdservices vergelijken. Daarbij kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioOverijssel
GemeenteWierden
PlaatsNotter
Postcode7642
Website gemeentewww.wierden.nl
maaltijden-aan-huis-notter

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Notter?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Pasta carbonara en Rundersaucijs in jus. In de volgende paragraaf tref je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Oudere mensen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren zijn voedzame gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Studie, de sportschool en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Notter

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Notter dan zijn er drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. We vertellen je hieronder meer over hoe groot het aanbod is, financiën, herkomst producten en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Erg handig in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-notter

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema vind je een lijst met populaire keukens voor tafeltje dekje in Notter. Per bedrijf check je praktische info zoals aanbod en budget. Klik op de button van een bezorgservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor senioren maaltijden

In onderstaand schema check je een weergave van plaatselijke bedrijven. Dat zijn bijv. zorginstellingen, slagerijen, stichtingen, cateraars, supermarkten. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Agelo, Nutter en Tilligte.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZorgAccentRijssensestraat 77642 CVWierden
EeshofEeshoflaan 217651 LZTubbergen
BuurtzorgOotmarsumseweg 1517665 RXAlbergen
ZorgAccentDe Eendracht 23-257651 CZTubbergen
BuurtzorgMolenstraat 28 A7651 AWTubbergen
Keurslager ArensDe Meierij 177631 AMOotmarsum
Tafeltje Dekje TubbergenJulianastraat 217651 CSTubbergen
Carint ReggelandAkeleistraat 267641 CSWierden
TMZ – De BorgstaeteBorgstaete 317651 LBTubbergen
Keurslagerij HulshofGrotestraat 217651 CGTubbergen
Overzicht met regionale bedrijven van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Notter bezorgen

Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Notter. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Notter in Nederland aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Onder andere Snijbonenstamppot met slavink en jus of Nasi babi ketjap.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Dit doe je in circa 25 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 750 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Notter (warm).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Notter?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,90. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Notter. Het betreft grootschalige keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Wierden?
Via de info op www.wierden.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.