Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Zuna

Op zoek naar leveranciers van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Zuna? Via onze site bekijk je aanvullende details. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor wie het geschikt is. Tevens leggen we alles uit over de actuele maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Het eten is erg smaakvol en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioOverijssel
GemeenteWierden
PlaatsZuna
Postcode7466
Website gemeentewww.wierden.nl
maaltijden-aan-huis-zuna

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Zuna?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smakelijke kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Gebonden goulashsoep of Nasi goreng, quorn, satésaus. In de box hieronder check je voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren: Ouderen in Nederland laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze producten zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. School, een drukke baan en sport/muziek wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Door gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Zuna

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Zuna dan zijn er 3 varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, prijs, smaak en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk 2 of 3 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. De oplossing indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-zuna

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna tref je een verzameling erkende bedrijven voor tafeltje dekje in Zuna. Per bezorgservice verstrekken we informatie als het type maaltijden en budget. Klik op een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige aanbieders van magnetronmaaltijden

Hieronder bekijk je een overzicht met lokaal georiënteerde instanties. Onder andere stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Haarle, Rijssen en Steenenkamer.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij BeverdamHogepad 17462 TARijssen
BuurtzorgHengevelderstraat 34 A7471 CHGoor
Herfstzon – Lekker Ett’n!Javastraat 27471 RGGoor
Carint ReggelandDe Stoevelaar 17471 ABGoor
ZorgAccentG.J. Beltmanstraat 27468 BMEnter
ZorgAccentHaarstraat 837462 ALRijssen
De Bolle MaaltijdserviceVonderweg 17 A7468 DCEnter
Carint ReggelandWijnand Zeeuwstraat 26-1057462 DERijssen
Maaltijd service Hof van TwenteGrotestraat 647471 BRGoor
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
Opsomming met lokale instanties van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Zuna bezorgen

Kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal hebben ze een overeenkomst met populaire leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Zuna. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kinderen kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Zuna in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree of Sucadelapje met jus en tuinbonen met ui en tijm.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 tot 8 minuten op 600 – 750 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Zuna (voorverwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Zuna?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft effect op de kosten. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,75. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,50) en nagerecht (vanaf €1,20).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Zuna. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Wierden?
Door middel van www.wierden.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.