Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Winterswijk Brinkheurne

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Brinkheurne? Via onze site vind je aanvullende details. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens gaan we verder in op de diverse type gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteWinterswijk
PlaatsWinterswijk Brinkheurne
Postcode7115
Website gemeentewww.winterswijk.nl
maaltijden-aan-huis-winterswijk-brinkheurne

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Winterswijk Brinkheurne?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smaakvolle kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Populair zijn bijvoorbeeld: Vegetarische roerbakstukjes of Andijviestamppot, speklapje. In onderstaand blok check je meerdere segmenten Nederlanders die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: 75-plussers kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s hebben een grote impact op onze agenda. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, hobbies en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Winterswijk Brinkheurne

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Winterswijk Brinkheurne dan heb je feitelijk drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen hebben te maken met assortiment, financiën, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Doorgaans wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Een uitkomst als u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-winterswijk-brinkheurne

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

Hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling bekende keukens voor tafeltje dekje in Winterswijk Brinkheurne. Per instantie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals aanbod en de prijzen. Tik op de button van een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor thuismaaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een weergave van gemeentelijke organisaties. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Winterswijk Woold, Winterswijk Henxel en Winterswijk Ratum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Weergave met lokaal georiënteerde bedrijven van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Winterswijk Brinkheurne bezorgen

Bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop sommen we enkele voorbeelden op .

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met erkende bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Winterswijk Brinkheurne. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker verse maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd opeten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Winterswijk Brinkheurne de basis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Kibbeling met kruidendip & Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 100 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Winterswijk Brinkheurne (al voorverwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Winterswijk Brinkheurne?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,55. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Winterswijk Brinkheurne. Voorbeelden zijn grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Als laatste onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Winterswijk?
Aan de hand van www.winterswijk.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Verder zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.