Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Winterswijk Henxel

Heeft u belangstelling voor verse maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Henxel? Op deze pagina vind je meer informatie. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens leggen we alles uit over de diverse soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteWinterswijk
PlaatsWinterswijk Henxel
Postcode7113
Website gemeentewww.winterswijk.nl
maaltijden-aan-huis-winterswijk-henxel

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Winterswijk Henxel?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Pittige sperzieboontjes en Stamppot met snijbonen, spekjes, rund.gehaktb.. In de box hieronder check je heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Met behulp van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s zijn erg voedzaam, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Werk, school, hobbies en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Winterswijk Henxel

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Winterswijk Henxel dan bestaan er drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, prijs, smaak en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Ideaal op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-winterswijk-henxel

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema bieden we een database met erkende organisaties voor tafeltje dekje in Winterswijk Henxel. Per bedrijf bieden we relevante zaken zoals aantal maaltijden en de prijzen. Druk op de knop van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van senioren maaltijden

Hieronder verstrekken we een weergave van lokale instanties. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook adresgegevens van partijen in Winterswijk Kotten, Winterswijk Miste en Winterswijk Huppel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Tabel met plaatselijke aanbieders van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Winterswijk Henxel bezorgen

Zakelijke instellingen hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met populaire aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Winterswijk Henxel. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Winterswijk Henxel de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijv. Spaghetti, tonijn, kappertjes & Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 110 – 125 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 tot 10 minuten op 600 – 750 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Winterswijk Henxel (al opgewarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Winterswijk Henxel?
De kosten van de maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,75. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,65) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Winterswijk Henxel. Voorbeelden zijn professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tevens zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Winterswijk?
Aan de hand van www.winterswijk.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.