Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Winterswijk Huppel

Op zoek naar leveranciers van verse maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Huppel? Hieronder bekijk je aanvullende details. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder gaan we verder in op de beschikbare gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteWinterswijk
PlaatsWinterswijk Huppel
Postcode7105
Website gemeentewww.winterswijk.nl
maaltijden-aan-huis-winterswijk-huppel

Genieten van maaltijden aan huis?

Check alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Winterswijk Huppel?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een verse kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Lamsvleesworstje, ratatouille, pandanrijst of Kalkoenschnitzel, broccoli, gebakken rösti. In de box hieronder bekijk je heel uiteenlopende groepen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: 75-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Winterswijk Huppel

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Winterswijk Huppel dan heb je feitelijk 3 opties: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, tarieven, kwaliteit en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. De oplossing als het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-winterswijk-huppel

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema bekijk je een lijst met landelijke bedrijven voor tafeltje dekje in Winterswijk Huppel. Per bezorgservice bekijk je details als het actuele aanbod en het tarief. Klik op een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instanties van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een weergave van plaatselijke instanties. Denk dan aan supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook bedrijven en organisaties in Dinxperlo, Winterswijk Meddo en Gendringen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Schema met lokale leveranciers van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Winterswijk Huppel bezorgen

Bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentrums (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak hebben ze een overeenkomst met bekende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Winterswijk Huppel. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Diverse thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kinderen kunnen een verse en gezonde maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Winterswijk Huppel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijv. Zalmfilet in saus of Hindoestaans lamsvlees, komijn en pilav rijst.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 110 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 tot 10 minuten op 600 – 850 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Winterswijk Huppel (reeds verwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Winterswijk Huppel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,65. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €6,35. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,40).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Winterswijk Huppel. Onder andere speciaal ingerichte keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Winterswijk?
Via de info op www.winterswijk.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.