Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Winterswijk Kotten

Bent u op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Kotten? Aan de hand van deze site check je alles wat je moet weten. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en wie er gebruik van kan maken. Ook behandelen we ook de diverse gerecht-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar aanbieders vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteWinterswijk
PlaatsWinterswijk Kotten
Postcode7107
Website gemeentewww.winterswijk.nl
maaltijden-aan-huis-winterswijk-kotten

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Winterswijk Kotten?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n verse kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt bijv. denkena aan: Kip-groenteschotel of Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree. Hierna beschrijven we allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Oudere mensen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om het geheugen op peil te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Winterswijk Kotten

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Winterswijk Kotten dan bestaan er 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, budget, smaak en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Erg handig in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-winterswijk-kotten

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna tref je een opsomming van landelijke bedrijven voor tafeltje dekje in Winterswijk Kotten. Per organisatie bekijk je details als aantal maaltijden en de tarieven. Selecteer een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instanties van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder bekijk je een verzameling lokale instellingen. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, zorginstellingen, stichtingen, cateraars, slagerijen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Winterswijk Meddo, Winterswijk Ratum en Dinxperlo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Database met kleinschalige instellingen van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Winterswijk Kotten bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met professionele leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Winterswijk Kotten. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kinderen kunnen een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Winterswijk Kotten specifiek aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving staat vaak meer info over de voedingswaarden en toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een gewone ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen een ruime portie groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. O.a. Chili con carne, gehakt, rijst en Reepjes kippenvlees in jus.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 tot 10 minuten op 500 – 800 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Winterswijk Kotten (verwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Winterswijk Kotten?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,75. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €1,10).

Welk type leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Winterswijk Kotten. Dit zijn vaak grootschalige keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Winterswijk?
Door middel van www.winterswijk.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.