Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Winterswijk Meddo

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Meddo? Op maaltijdaanhuis.com verstrekken we tips en adviezen. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij gaan we verder in op de beschikbare soorten maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdservices vergelijken. Daarbij kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteWinterswijk
PlaatsWinterswijk Meddo
Postcode7104
Website gemeentewww.winterswijk.nl
maaltijden-aan-huis-winterswijk-meddo

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Winterswijk Meddo?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt denken aan maaltijden als: Slavink met andijvie a la crème gek aard jus of Slavink in jus. In de volgende paragraaf tref je heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Senioren kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Studeren, de sportschool en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Winterswijk Meddo

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Winterswijk Meddo dan heb je drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, houdbaarheid en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeker praktisch indien het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-winterswijk-meddo

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema tref je een overzicht met populaire bedrijven voor tafeltje dekje in Winterswijk Meddo. Per organisatie bieden we uitleg over assortiment en de kosten. Druk op de button van een instelling om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna bieden we een verzameling kleinschalige maaltijdservices. Dit kunnen zijn stichtingen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, supermarkten, cateraars. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Breedenbroek, De Heurne en Megchelen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Database met plaatselijke leveranciers van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Winterswijk Meddo bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren en fabrieken bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal hebben ze een overeenkomst met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Winterswijk Meddo. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Winterswijk Meddo in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Zoals Runderbouillon & Raapstelen stamppot.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst het gerecht ongeveer 20 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Winterswijk Meddo (reeds verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Winterswijk Meddo?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,00. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €1,25).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Winterswijk Meddo. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Winterswijk?
Op de website www.winterswijk.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Verder bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.