Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Winterswijk Miste

Bent u op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Miste? Middels onze site check je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij behandelen we ook de beschikbare type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteWinterswijk
PlaatsWinterswijk Miste
Postcode7109
Website gemeentewww.winterswijk.nl
maaltijden-aan-huis-winterswijk-miste

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Winterswijk Miste?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een lekkere kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Koolvisfilet in mosterdsaus en/of Rundergehakt, witlof, aardappelpuree. In de volgende paragraaf check je voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze etenswaren zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Een drukke baan, sport en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Winterswijk Miste

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Winterswijk Miste dan heb je drie opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Doorgaans per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. De oplossing indien u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-winterswijk-miste

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een verzameling erkende leveranciers van tafeltje dekje in Winterswijk Miste. Per bedrijf vind je details als assortiment en de kosten. Tik op de knop van een organisatie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bedrijven van magnetronmaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van kleinschalige instellingen. Onder andere stichtingen, supermarkten, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Winterswijk Ratum, Winterswijk Woold en Winterswijk Meddo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Overzicht met lokaal georiënteerde bezorgservices van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Winterswijk Miste bezorgen

Zakelijke instellingen hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder sommen we enkele voorbeelden op .

 • Bedrijven en kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Winterswijk Miste. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een lekkere en voedzame maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: dagverse gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Winterswijk Miste in Nederland aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. O.a. Stamppot vergeten groente met rundersaucijs en Javaanse kip, rijst met doperwten, gr. kruiden.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst het gerecht ongeveer 30 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Winterswijk Miste (al voorverwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Winterswijk Miste?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,80. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,55) en/of een toetje na (vanaf €0,95).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Winterswijk Miste. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Winterswijk?
Aan de hand van www.winterswijk.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.