Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Winterswijk Woold

Bent u op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Woold? Via onze site bieden we meer informatie. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens leggen we alles uit over de verschillende soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar instellingen vergelijken. Daarbij kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteWinterswijk
PlaatsWinterswijk Woold
Postcode7108
Website gemeentewww.winterswijk.nl
maaltijden-aan-huis-winterswijk-woold

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Winterswijk Woold?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n verse kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst of Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree. In onderstaande tekst benoemen we verschillende groepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De etenswaren zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, en vegetarisch, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Werk, school, hobbies en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Winterswijk Woold

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Winterswijk Woold dan heb je feitelijk drie alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, budget, herkomst producten en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. In de regel elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Erg handig op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-winterswijk-woold

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna tref je een database met bekende bedrijven voor tafeltje dekje in Winterswijk Woold. Per bezorgservice bekijk je uitleg over aantal maaltijden en het tarief. Tik op de knop van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder tref je een lijst met plaatselijke bedrijven. Onder andere welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars, stichtingen, zorginstellingen. Op deze site vind je ook leveranciers in Winterswijk Huppel, Winterswijk Kotten en De Heurne.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Tabel met gemeentelijke leveranciers van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Winterswijk Woold bezorgen

Kantoren en bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Winterswijk Woold. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kids kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Winterswijk Woold aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijv. Tomatensoep met balletjes en Zomerzuurkool met casselerrib.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 30 minuten op 100 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 10 minuten op 600 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Winterswijk Woold (voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Winterswijk Woold?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,75. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,45) en dessert (vanaf €0,90).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Winterswijk Woold. Het gaat hier om grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens hebben we nog de (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Winterswijk?
Aan de hand van www.winterswijk.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.