Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Huijbergen

Heeft u belangstelling voor (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Huijbergen? Op maaltijdaanhuis.com verstrekken we een uitgebreide beschrijving. We vertellen je hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Tevens leggen we alles uit over de aanwezige soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar aanbieders vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
PlaatsHuijbergen
Postcode4635
Website gemeentewww.woensdrecht.nl
maaltijden-aan-huis-huijbergen

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Huijbergen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een gezonde kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Gekruide speklap en Gebakken kibbeling. In onderstaande tekst tref je heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Senioren: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De maaltijden zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is wat opgenomen in het assortiment. Typische voorbeelden zijn zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Op deze manier hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Door gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, sport en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Huijbergen

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Huijbergen dan heb je 3 keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met assortiment, prijzen, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Een uitkomst wanneer u geen keuken heeft en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-huijbergen

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna bieden we een opsomming van populaire bezorgers van tafeltje dekje in Huijbergen. Per aanbieder check je specificaties zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Kies een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor magnetronmaaltijden

Hierna verstrekken we een opsomming van lokaal georiënteerde maaltijdservices. Voorbeelden zijn cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Walsoorden, Hoogerheide en Lamswaarde.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Tabel met lokaal georiënteerde organisaties van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Huijbergen bezorgen

Bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Huijbergen. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. Kinderen kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd eten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Huijbergen de basis aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijv. Chili sin carne en Javaanse kip, rijst met doperwten, gr. kruiden.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Meestal verwarm je het in circa 5 – 12 minuten op 600 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Huijbergen (voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Huijbergen?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,60. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €6,00. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,30) en/of een toetje na (vanaf €1,20).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Huijbergen. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Woensdrecht?
Via de info op www.woensdrecht.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.