Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Woensdrecht

Op zoek naar leveranciers van verse maaltijden aan huis voor ouderen in Woensdrecht? Middels onze site lees je tips en adviezen. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer gaan we dieper in op de actuele maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
PlaatsWoensdrecht
Postcode4631
Website gemeentewww.woensdrecht.nl
maaltijden-aan-huis-woensdrecht

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Woensdrecht?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n gezonde kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Probeer onder andere: Chinese bami met daging smoor en Lasagna bolognese. In de volgende paragraaf lees je informatie over allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Werk, school, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Woensdrecht

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Woensdrecht dan heb je feitelijk 3 keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over assortiment, prijzen, herkomst producten en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-woensdrecht

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder check je een verzameling landelijke leveranciers van tafeltje dekje in Woensdrecht. Per aanbieder check je praktische info zoals aantal maaltijden en budget. Kies een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van opwarmmaaltijden

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een lijst met kleinschalige bezorgservices. Bijvoorbeeld cateraars, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Terneuzen, Bergen op Zoom en Noord-Beveland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
Schema met plaatselijke instellingen van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Woensdrecht bezorgen

Kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Bedrijven kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met erkende leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Woensdrecht. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Woensdrecht normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 aspecten. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, gerechten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Kipfilet in saus & Pastaschotel van penne, zalm en spinazie.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 4 tot 8 minuten op 500 – 650 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Woensdrecht (voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Woensdrecht?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,65. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €5,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,70) en/of een toetje na (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Woensdrecht. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Woensdrecht?
Via de uitleg op www.woensdrecht.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hoogerheide
 • Huijbergen
 • Ossendrecht
 • Putte