Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Ossendrecht

Meer weten over lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Ossendrecht? Op maaltijdaanhuis.com verstrekken we alle belangrijke aspecten. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij behandelen we ook de verschillende gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje instellingen vergelijken. Als laatste kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
PlaatsOssendrecht
Postcode4641
Website gemeentewww.woensdrecht.nl
maaltijden-aan-huis-ossendrecht

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Check alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Ossendrecht?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Viergroentenstamppot, gehaktbal & Gegrilde kippenpoot. In onderstaande tekst check je diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: 75-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn zoutarm, gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, en natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Ossendrecht

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Ossendrecht dan zijn er 3 alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, prijs, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Ideaal als u niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-ossendrecht

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

Hieronder bekijk je een verzameling populaire aanbieders van tafeltje dekje in Ossendrecht. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig uitleg over assortiment en een prijsindicatie. Tik op de knop van een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van bezorgmaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een database met kleinschalige instanties. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen, supermarkten, stichtingen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Ossenisse, Huijbergen en Kloosterzande.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Overzicht met regionale bedrijven van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Ossendrecht bezorgen

Bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met erkende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Ossendrecht. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Ossendrecht in de regel aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei en Pannenkoeken met spek.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Je plaatst het gerecht ongeveer een half uur op 100 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 12 minuten op 550 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Ossendrecht (opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Ossendrecht?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,60. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €5,85. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,65) en desserts (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Ossendrecht. We hebben het dan over speciaal ingerichte keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ten derde onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Woensdrecht?
Op www.woensdrecht.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.