Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Putte

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Putte? Middels onze site verstrekken we een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens gaan we verder in op de diverse type maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Tenslotte kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
PlaatsPutte
Postcode4645
Website gemeentewww.woensdrecht.nl
maaltijden-aan-huis-putte

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Putte?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smaakvolle kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Macaronischotel en Kipfilet in piri piri saus. In onderstaand blok check je voorbeelden van doelgroepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Oudere mensen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, muziek en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Putte

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Putte dan zijn er in feite drie opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig op het moment dat het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-putte

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder vind je een opsomming van landelijke keukens voor tafeltje dekje in Putte. Per bezorgservice verstrekken we specificaties zoals assortiment en de kosten. Tik op de button van een maaltijdservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instanties van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een database met lokale organisaties. Bijvoorbeeld stichtingen, slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Hoogerheide, Ossendrecht en Walsoorden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Weergave met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Putte bezorgen

Zakelijke instellingen hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna behandelen we diverse opties .

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorggroepen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Putte. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Putte normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst een ruime portie groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Onder andere Gehaktballen in uienjus of Risotto, bospaddestoelen.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je plaatst het gerecht ongeveer 25 minuten op 125 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 4 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Putte (warm).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Putte?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,75. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €5,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €0,90).

Welk type leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Putte. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Daarnaast is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Woensdrecht?
Aan de hand van www.woensdrecht.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er mogelijkheden via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.