Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Flevoland

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Flevoland? Middels onze site check je alle belangrijke aspecten. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook vertellen we meer over de diverse maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Daarbij kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Het eten is erg smaakvol en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Flevoland?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Rundvlees in basilicumsaus en Sharmila khodra fe sharmila. In onderstaand blok benoemen we heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, en diabetes, vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Afgestudeerden: Studie, hobbies en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken lukt vaak gewoon niet. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Flevoland

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Flevoland dan heb je drie keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in assortiment, prijzen, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans 2 of 3 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing op het moment dat u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
Bekijk ook de mogelijkheden in Almere, Zeewolde, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder, Urk.

Overwerkmaaltijden in Regio Flevoland bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Regio Flevoland. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!