Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Zeeland

Op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Zeeland? Via deze website check je alles wat je moet weten. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens bespreken we de beschikbare type gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdservices vergelijken. Daarbij kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Ze smaken ontzettend goed en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Zeeland?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n verse kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Aardappelgratin of Varkensvlees, erwten, aardappelpuree. Hieronder bekijk je heel uiteenlopende groepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Bejaarden: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en koolhydraatarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies en vrienden moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, hobby’s en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Zeeland

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Zeeland dan heb je eigenlijk drie keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, houdbaarheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt als u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
Bekijk ook de mogelijkheden in Schouwen-Duiveland, Middelburg, Veere, Vlissingen, Reimerswaal, Kapelle, Borsele, Goes, Noord-Beveland, Sluis, Terneuzen, Hulst, Tholen.

Overwerkmaaltijden in Regio Zeeland bezorgen

Kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met erkende bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Regio Zeeland. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kids kunnen dan een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!