Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Groningen

Zoekt u lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Groningen? Via deze website check je alles wat je moet weten. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij vertellen we meer over de diverse type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

Genieten van maaltijden aan huis?

Check de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Groningen?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n gezonde kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Denk dan aan gerechten als: Bruine bonensoep en/of Babi ketjap met mihoen goreng. In de box hieronder lees je informatie over diverse groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze etenswaren zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: Werk, de sportschool en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Groningen

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Groningen dan zijn er drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, budget, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Zeker praktisch indien u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Zuidplas, Oss, Stadskanaal, Midden-Groningen, Veendam, Pekela, Oldambt, Westerwolde, Groningen, Westerkwartier, Appingedam, Loppersum, Delfzijl en Het Hogeland.

Overwerkmaaltijden in Regio Groningen bezorgen

Bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna vind je een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met landelijke aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Regio Groningen. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kinderen kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!