Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Friesland

Interesse in (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Friesland? Via deze website vind je alle belangrijke aspecten. We vertellen je hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder gaan we verder in op de actuele gerecht-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje organisaties vergelijken. Tenslotte kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

Maaltijden aan huis uitproberen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Friesland?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n gezonde kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt denken aan maaltijden als: Kreeftensoep en/of Stamppot boerenkool. In onderstaand blok lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, zoutarm, gemalen, lactosevrij, en natriumarm, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: School, werken, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Friesland

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Friesland dan heb je 3 keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, smaak en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaliter 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Erg handig wanneer het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
Bekijk ook de mogelijkheden in Weststellingwerf, Heerenveen, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Waadhoeke, Harlingen, Terschelling, Vlieland, Leeuwarden, Tytsjerksteradiel, Noardeast-Fryslân, Ameland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Opsterland, Dantumadiel, Achtkarspelen.

Overwerkmaaltijden in Regio Friesland bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentra (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Regio Friesland. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!