Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Overijssel

Wilt u zo snel mogelijk maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Overijssel? Via onze site check je alle belangrijke aspecten. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Ook gaan we dieper in op de diverse maaltijdopties. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Overijssel?

Houd je niet van koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n verse kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook en Gebonden tomatensoep. In onderstaande tekst lees je informatie over verschillende groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en natriumarm, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies, sporten en studeren wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, hobbies en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken kan dan vaak lastig zijn. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Overijssel

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Overijssel dan heb je eigenlijk drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over aanbod, tarieven, kwaliteit en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. In de regel 2 of 3 keer per maand aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeker praktisch als u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
Bekijk ook de mogelijkheden in Deventer, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Dinkelland, Almelo, Borne, Wierden, Tubbergen, Twenterand, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Staphorst, Zwolle, Zwartewaterland, Raalte, Olst-Wijhe, Kampen, Steenwijkerland.

Overwerkmaaltijden in Regio Overijssel bezorgen

Kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met landelijke aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Regio Overijssel. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: voedzame gerechten snel op tafel!