Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Utrecht

Wilt u graag (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Utrecht? Op maaltijdaanhuis.com bieden we een uitgebreide beschrijving. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens gaan we verder in op de actuele soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Als laatste kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Check alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Utrecht?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Populair zijn bijvoorbeeld: Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree en/of Raapstelen stamppot. In onderstaand blok benoemen we heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Oudere mensen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Met behulp van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers is gezond eten cruciaal. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om het geheugen op peil te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, gemalen, en koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: Werk, hobby’s en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Utrecht

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Utrecht dan heb je eigenlijk drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, budget, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. De oplossing in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Zeist, Bunnik, De Bilt, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Soest, Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Houten en Vijfheerenlanden.

Overwerkmaaltijden in Regio Utrecht bezorgen

Bedrijven en organiisaties kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met bekende keukens voor kant-en-klare maaltijden in Regio Utrecht. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. Kinderen kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!