Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Limburg

Meer weten over lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Limburg? Hieronder tref je alles wat je moet weten. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor wie het geschikt is. Ook vertellen we meer over de actuele maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

Maaltijden aan huis uitproberen?

Vergelijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Limburg?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Hachee met rodekool en witte rijst en Kippenbout, Bonne femme. Hierna vind je diverse groepen mensen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij, en koolhydraatarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies en vrienden moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: Werk, school, de fitness en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Limburg

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Limburg dan zijn er drie keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Erg handig als u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
Bekijk de mogelijkheden in Venray, Bergen Limburg, Horst aan de Maas, Venlo, Beesel, Peel en Maas, Weert, Maasgouw, Nederweert, Roermond, Roerdalen, Leudal, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Beek, Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen, Voerendaal, Simpelveld, Landgraaf, Heerlen, Brunssum, Kerkrade, Mook en Middelaar en Gennep.

Overwerkmaaltijden in Regio Limburg bezorgen

Bedrijven en kantoren hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met bekende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Regio Limburg. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!