Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Noord-Holland

Heeft u belangstelling voor verse maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Noord-Holland? Op deze pagina tref je relevante info. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens behandelen we ook de verschillende gerecht-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Als laatste kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Noord-Holland?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Stamppot zuurkool met rookworst en jus of Zalmfilet in roomsaus. In de volgende paragraaf benoemen we verschillende groepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Bejaarden: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, zoutarm, gemalen, glutenvrij, en vegetarisch, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Studenten: Een drukke baan, muziek en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Noord-Holland

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Noord-Holland dan bestaan er 3 opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Gewoonlijk wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Edam-Volendam, Waterland, Amstelveen, Ouder-Amstel, Hilversum, Wijdemeren, Blaricum, Huizen, Weesp, Gooise Meren, Uithoorn, Aalsmeer, Purmerend, Beemster, Oostzaan, Zaanstad, Wormerland, Enkhuizen, Stede Broec, Koggenland, Medemblik, Hoorn, Drechterland, Heerhugowaard, Opmeer, Langedijk, Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Bergen Noord-Holland, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer.

Overwerkmaaltijden in Regio Noord-Holland bezorgen

Zakelijke instellingen bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe .

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Regio Noord-Holland. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en voedzame maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!