Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Zuid-Holland

Op zoek naar leveranciers van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Zuid-Holland? Op deze pagina bekijk je tips en adviezen. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook gaan we verder in op de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

Maaltijden aan huis uitproberen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Zuid-Holland?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een verse kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen en/of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. In de volgende paragraaf bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: 70-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aangemalen, lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Werk, school, de fitness en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Zuid-Holland

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Zuid-Holland dan heb je feitelijk 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, onkosten, smaak en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaal wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Erg handig indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Lisse, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Westland, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Teylingen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Albrandswaard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden en Gorinchem.

Overwerkmaaltijden in Regio Zuid-Holland bezorgen

Bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met landelijke bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Regio Zuid-Holland. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een lekkere en voedzame maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!