Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Gelderland

Bent u op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Gelderland? Op maaltijdaanhuis.com bekijk je tips en adviezen. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens bespreken we de huidige maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Tenslotte kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Gelderland?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smakelijke kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt bijv. denkena aan: Gepaneerde varkensschnitzel en/of Bami babi ketjap. In de volgende paragraaf lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, de fitness en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Gelderland

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Gelderland dan zijn er drie opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Zo verschillen de op het gebied van: de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, herkomst producten en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaliter elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Erg handig wanneer u zelf niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Tiel, Neder-Betuwe, Culemborg, Buren, West Betuwe, Zaltbommel, Maasdriel, Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Overbetuwe, Lingewaard, Wageningen, Ede, Arnhem, Renkum, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rozendaal, Brummen, Doesburg, Rheden, Doetinchem, Montferland, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Aalten, Oost Gelre, Berkelland, Zutphen, Bronckhorst, Lochem, Apeldoorn, Voorst, Losser, Hattem, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Epe en Heerde.

Overwerkmaaltijden in Regio Gelderland bezorgen

Zakelijke instellingen kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Organisaties laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls is dit contractueel geregeld met professionele aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Regio Gelderland. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kids kunnen dan een smakelijke en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!