Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Regio Noord-Brabant

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Regio Noord-Brabant? Middels onze site check je aanvullende details. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens bespreken we de diverse soorten gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan organisaties vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Regio Noord-Brabant?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Stamppot spruitjes met chorizo en Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. In de box hieronder check je verschillende groepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Ouderen en bejaarden: Senioren laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, hobby’s en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Regio Noord-Brabant

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Regio Noord-Brabant dan zijn er in feite 3 opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, kosten, smaak en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Vaak per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. De oplossing indien u geen keuken heeft of als er lichamelijke beperkingen zijn. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Altena, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Rucphen, Halderberge, Moerdijk, Breda, Alphen-Chaam, Etten-Leur, Zundert, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Haaren, Hilvarenbeek, Dongen, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Waalwijk, Loon op Zand, s-Hertogenbosch, Heusden, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Grave, Uden, Landerd, Gemert-Bakel, Boekel, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Meierijstad, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Heeze-Leende, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Someren, Asten, Laarbeek, Deurne, Boxmeer, Sint Anthonis en Cranendonck.

Overwerkmaaltijden in Regio Noord-Brabant bezorgen

Bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop sommen we enkele voorbeelden op .

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Regio Noord-Brabant. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!